Nektarynkowe wałeczki

Wyglądają i smakują obłędnie!

Palce lizać!
Palce lizać!123RF/PICSEL

Spód:

Krem:

Dodatki:

1. Suchary zmiksuj, wymieszaj z kremem czekoladowym. Rozłóż na blasze wyłożonej papierem, przyciśnij, włóż do lodówki.

2. Zmiksuj w blenderze płatki ryżowe. Wlej mleko i gotuj 10 minut na małym ogniu. Nektarynki zmiksuj blenderem na mus, dodaj do płatków, wymieszaj, wystudź. Na spodzie układaj obręcze cukiernicze, przyciśnij, nałóż krem, wstaw do lodówki.

3. Wyjmij ciastka z obręczy. Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, smaruj wierzch, dekoruj ubitą kremówką i owocami.

Szybkie ciasteczka z płatków owsianychInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas