Reklama

Reklama

Owsiankowe inspiracje

Owsianka to świetny pomysł na zdrowe i pożywne śniadanie. Można ją przygotować na wytrawnie lub słodko, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie.

Daria Ładocha w kuchni "Dzień Dobry TVN" podzieliła się swoją wiedzą na temat płatków owsianych i owsianek. Wyjaśniła, jakie płatki należy wybierać i jak je gotować. Przygotowała owsiankę na wytrawnie oraz dwie owsianki na słodko: jedną gotowaną na mleku kokosowym podawaną z powidłami śliwkowymi, odrobiną kakao, żurawiną suszoną, orzechami włoskimi i pomarańczami, a drugą z musem malinowym, borówkami, pistacjami i prażonymi płatkami migdałów. Podpowiedziała też, co zrobić z resztką owsianki oraz podzieliła się przepisem na ciasteczka owsiane z czekoladą i masłem orzechowym. Obejrzyj poniższy materiał i skorzystaj ze zdrowych inspiracji.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje