Passata pomidorowa: Dlaczego warto ją jeść? Jak zrobić i wykorzystać?

Passata pomidorowa to nic innego, jak znany nam wszystkim przecier pomidorowy
Passata pomidorowa to nic innego, jak znany nam wszystkim przecier pomidorowy123RF/PICSEL

Składniki

Passata pomidorowa: Czym jest?

Jak zrobić domowy przecier dla niemowląt z kurczakiem?Interia KulinariaInteria Kulinaria

Passata pomidorowa versus przecier pomidorowy

Składniki

Co znajduje się w passacie pomidorowej?

Podstawą passaty są pomidory, ale można dodawać do niej czosnek i zioła
Podstawą passaty są pomidory, ale można dodawać do niej czosnek i zioła123RF/PICSEL

Passata pomidorowa a likopen

Składniki

Likopen: Działanie na organizm

Zawarty w pomidorach likopen jest silnym przeciwutleniaczem
Zawarty w pomidorach likopen jest silnym przeciwutleniaczem123RF/PICSEL

Jak zrobić samodzielnie passatę pomidorową?

Składniki

Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?