Pasta jajeczna

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij

Każdy potrafi ją zrobić. Smakuje wspaniale i jest doskonałym dodatkiem do pieczywa.

Pyszne śniadanie
Pyszne śniadanie 123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 jaja;
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego;
  • mały pęczek koperku;
  • odrobina soli i pieprzu.

Ugotowane na twardo jaja rozdrabniamy na przykład widelcem. Dodajemy jogurt i drobno posiekany szczypiorek. Dokładnie mieszamy, przyprawiamy i serwujemy do pieczywa.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Najlepszy sposób na pastę jajeczną
      Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria Kulinaria
      INTERIA.PL
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na