Pasztet z ciecierzycy

Pasztet z ciecierzycy to alternatywa dla mięsnego pasztetu
Pasztet z ciecierzycy to alternatywa dla mięsnego pasztetuINTERIA.PL

Składniki

  • 2 puszki ciecierzycy
  • 1 marchewka
  • 1 cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 łyżki oleju
  • 2 łyżki masła
  • 0,5 łyżeczki chili
  • 1 łyżeczka kminu rzymskiego
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 jajka
  • 3 łyżki bułki tartej
  • 0,5 łyżeczki pieprzu
  • 0,5 łyżeczki curry

Pasztet z ciecierzycy - przygotowanie

Przepis na pasztet z soczewicyInteria KulinariaInteria Kulinaria
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?