​Pierożki ravioli z ricottą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Pierożki ravioli z ricottą
Pierożki ravioli z ricottąmateriały prasowe

Składniki

  • 450 g mąki pszennej durum
  • 4 jajka
  • odrobina oliwy
  • odrobina wody
  • szczypta soli

Składniki

na nadzienie

  • 1 cebula
  • 1 cała główka czosnku
  • 2 - 3 łyżeczki szałwii
  • 3 łyżki siekanej natki
  • 300 g serka ricotta
  • 200 g parmezanu
  • 2 łyżki oliwy truflowej

Składniki

masło ziołowe

  • 50 g masła
  • 3 - 6 świeżych listków szałwii

Składniki

do posypania

  • parmezan

Sposób przygotowania:

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić pierogi ruskie?
Watermark Video
Jak zrobić pierogi ruskie?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na