​Pierożki ravioli z ricottą

Pierożki ravioli z ricottą
Pierożki ravioli z ricottąmateriały prasowe

Składniki

  • 450 g mąki pszennej durum
  • 4 jajka
  • odrobina oliwy
  • odrobina wody
  • szczypta soli

Składniki

na nadzienie

  • 1 cebula
  • 1 cała główka czosnku
  • 2 - 3 łyżeczki szałwii
  • 3 łyżki siekanej natki
  • 300 g serka ricotta
  • 200 g parmezanu
  • 2 łyżki oliwy truflowej

Składniki

masło ziołowe

  • 50 g masła
  • 3 - 6 świeżych listków szałwii

Składniki

do posypania

  • parmezan

Sposób przygotowania:

Jak zrobić pierogi ruskie?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?