Placek mocno migdałowy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Ciasto z borówkami
Ciasto z borówkami123RF/PICSEL

Składniki

  • 40 dag jagód
  • 20 dag mąki pszennej
  • 20 dag mąki migdałowej
  • 20 g świeżych drożdży
  • 8 łyżek cukru
  • 1 jajko
  • 2 żółtka
  • 30 dag jogurtu naturalnego
  • 6 łyżek mleka
  • szczypta soli ew. zapach migdałowy lub waniliowy
  • 5 łyżek cukru pudru
  • 2 łyżki zmielonych orzechów
10-12 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowa
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowaINTERIA.TVInteria.tv
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na