Reklama

Reklama

Podsmażane kanapki

Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. To właśnie wtedy nasz organizm potrzebuje dostarczenia jak największej ilości energii i koniecznych składników. Monotonne śniadania mogą odstręczać, dlatego warto urozmaicać swoje poranne menu - w prosty sposób, który nie zajmie wam długich chwil, możecie przygotować przepyszne podsmażane kanapki, które nie tylko są sycące, ale i doskonałe w smaku. Wystarczy parę kromeczek chleba tostowego, trochę sera, mąka, mleko i jajko - to dziecinnie prosty sposób na przygotowanie podsmażanych, mocnych, panierowanych kanapeczek, w których każdy zasmakuje!

Składniki

  • kromki chleba
  • ser żółty
  • pól szklanki mąki
  • jajko
  • 1/3 szklanki mleka
  • łyżka masła

Jak idealnie je usmażyć? Zobacz:

Rozlicz PIT online już teraz lub pobierz darmowy program

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje