Pomagają w walce z anemią i nadciśnieniem. Przygotujesz je w kilka minut

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
42
Udostępnij
Domowe lody bananowe są cennym źródłem potasu i witaminy C
Domowe lody bananowe są cennym źródłem potasu i witaminy C123RF/PICSEL

Co zawierają lody bananowe?

Kto powinien jeść lody bananowe?

Jak zrobić domowe lody bananowe?

Zrobienie domowych lodów bananowych jest proste, a do ich wykonania potrzebujesz tylko kilku składników
Zrobienie domowych lodów bananowych jest proste, a do ich wykonania potrzebujesz tylko kilku składników123RF/PICSEL
  • 3 banany,
  • 50 mililitrów mleka,
  • do posypania lodów: kakao, wiórki kokosowe lub czekoladowe.
  1. Obierz banany ze skórki i pokrój na plasterki. Włóż je do pojemnika na minimum trzy godziny i zamróź.
  2. Zamrożone banany przełóż do głębokiej miski i dodaj mleko i dokładnie zmiksuj.
  3. Lody przełóż do specjalnych pucharków i posyp kakao lub wiórkami koksa. Możesz również użyć do tego roztopionej czekolady. Smacznego!
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Zdrowie na widelcu”: Jak przygotować budyń i kisiel, aby były zdrowsze?
      „Zdrowie na widelcu”: Jak przygotować budyń i kisiel, aby były zdrowsze?Polsat CafePolsat Cafe

      Jak podawać deser?

      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      20
      Super
      relevant
      14
      Hahaha
      haha
      3
      Szok
      shock
      2
      Smutny
      sad
      3
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      42
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na