Porzeczkowy keks

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Ciasto z porzeczkami
Ciasto z porzeczkami123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 szkl. mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
  • 2 łyżeczki skórki otartej z pomarańczy
  • 1/2 szkl. musu jabłkowego (niesłodzonego)
  • 1/2 szkl. miodu,
  • 1 szkl. mleka migdałowego albo sojowego
  • 1 i 1/2 szkl. czerwonych porzeczek (oderwanych od gałązek),
  • 4 łyżki płatków migdałowych
14 porcji

Sposób przygotowania

Dobry Tydzień
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na