Potrawy na sylwestra na ciepło: Co warto przygotować na przyjęcie?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
99
Udostępnij
Jedzenie na sylwestra powinno być proste i pyszne
Jedzenie na sylwestra powinno być proste i pyszne123RF/PICSEL

Idealne menu na sylwestra, czyli smacznie i wygodnie

"Sylwestrowa Moc Przebojów. Rozgrzewka": Menu gwiazd POLSAT GOPOLSAT GO

Dania jednogarnkowe na sylwestra

  • Boeuf Stroganow: Oto klasyka rozgrzewających dań jednogarnkowych. Duszona wołowina rozpływa się w ustach, a dodatki w postaci pieczarek i cebuli tylko podkreślają jej smak. Serwuj z ogórkiem kiszonym i pajdą świeżego chleba.
  • Chili con carne: Propozycja idealna dla osób, które po świętach mają ochotę na coś innego niż tradycyjne dania kuchni polskiej. Mielone mięso połączone z fasolą, pomidorami i papryką (niech nie zabraknie również ostrej chili) przeniesie wszystkich biesiadników w cieplejsze rejony świata.
  • Zupy krem: Gorące i aromatyczne. Warto mieć je w zanadrzu, gdy spodziewamy się, że przy naszym stole zasiądą wegetarianie. Zupa cebulowa albo czosnkowa podana z domowymi grzankami prezentuje się szykownie i będzie bardzo apetycznym akcentem wśród sylwestrowych przekąsek na ciepło.
Na widok takiego dania goście ochoczo zasiądą przy stole
Na widok takiego dania goście ochoczo zasiądą przy stole123RF/PICSEL

Echa Bożego Narodzenia: Zaplanuj sylwestra sprytnie

Baw się jedzeniem!

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
73
Super
relevant
18
Hahaha
haha
1
Szok
shock
4
Smutny
sad
3
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
99
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na