Pudding z chia (i mlekiem migdałowym)

Pudding z chia (i mlekiem migdałowym)
Pudding z chia (i mlekiem migdałowym)materiały prasowe

Składniki

  • 250 ml mleka migdałowego
  • 100 ml mleka kokosowego
  • 3-5 suszonych daktyli
  • łyżka syropu z agawy
  • 2,5 łyżki sproszkowanych borówek
  • 0,5-1 łyżeczki ekstraktu z wanilii
  • 125 ml nasion chia
  • owoce do dekoracji

Składniki

na mleko migdałowe

  • 300 ml migdałów
  • 900 ml wody
  • 1-2 łyżeczki syropu z agawy
  • 3 suszone daktyle
  • szczypta imbiru
  • szczypta czarnego pieprzu
  • pół łyżeczki kardamonu
  • pół łyżeczki cynamonu
  • 1,5 łyżeczki ekstraktu waniliowego

Przygotowanie:

Buraczki zasmażane - obiadowy smak dzieciństwaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?