Ratatuj po polsku

Potrawka warzywna
Potrawka warzywna123RF/PICSEL

Składniki

  • 25 dag zielonej fasolki szparagowej
  • 1 mały kalafior
  • 2 marchewki
  • 1 czerwona papryka
  • 1 cebula cukrowa
  • 3-4 małe pomidorki
  • 1 szkl. bulionu
  • 1/3 pęczka natki pietruszki lub 2 gałązki natki selera
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka kurkumy
  • 1 łyżeczka suszonego rozmarynu
  • szczypta cukru
  • sól (najlepiej himalajska)
  • pieprz ziołowy
  • olej lub oliwa do smażenia
4 porcji

Sposób przygotowania

Najlepszy sposób na indyka z warzywamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?