Regionalne potrawy wigilijne. Co w wigilię jedzą górale, a co mieszkańcy Pomorza?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
6
Udostępnij
Barszcz czerwony to zaledwie jedno z wielu dań, jakie spożywa się w Polsce podczas kolacji wigilijnej
Barszcz czerwony to zaledwie jedno z wielu dań, jakie spożywa się w Polsce podczas kolacji wigilijnejBartlomiej Kudowicz Agencja FORUM
Racuchy wigilijne to flagowy przysmak mieszkańców Podlasia
Racuchy wigilijne to flagowy przysmak mieszkańców PodlasiaJOLA LIPKAEast News
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!
Watermark Video
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!Interia KulinariaInteria Kulinaria
Ślązacy za moczkę daliby się pokroić. To obowiązkowe danie na wigilijnym stole!
Ślązacy za moczkę daliby się pokroić. To obowiązkowe danie na wigilijnym stole!Zbiór przepisów potraw regionalnych województwa śląskiego, ŚOT, www.slaskiesmaki.pldomena publiczna
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!Interia KulinariaInteria Kulinaria
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
4
Super
relevant
1
Hahaha
haha
1
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
6
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na