Risotto cytrynowo-szpinakowe

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Risotto ze szpinakiem
Risotto ze szpinakiem123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 szklanki bulionu drobiowego
  • cytryna (sok oraz starta z niej skórka)
  • 25 g masła
  • łyżka oliwy
  • duża cebula (300 g), posiekana
  • 2 ząbki czosnku (rozgniecione)
  • 1 i 1/2 szklanki ryżu do risotto (najlepiej arborio)
  • 1/2 szklanki białego wytrawnego wina
  • 1/2 szklanki startego twardego sera
  • 3 garście szpinaku baby

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Wygraj 20 000 złotych!
Watermark Video
Wygraj 20 000 złotych!INTERIA.PL
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na