Rolada czekoladowa

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 6 jajek (oddzielone żółtka od białek)
  • 150 g cukru
  • 70 g kakao w proszku
  • łyżeczka ekstraktu wanil. (lub kilka kropelek aromatu)
  • 3-5 łyżek cukru pudru do dekoracji.
8-12 porcji

Składniki

na krem

  • 175 g posiekanej, gorzkiej czekolady
  • 250 g cukru pudru
  • 225 g miękkiego masła
  • łyżka ekstraktu wanil.

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Szybkie i pyszne ciasto z kruszonką
Watermark Video
Szybkie i pyszne ciasto z kruszonkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Świat kobiety
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na