Rolada z farszem

Pieczeń z rozmarynem
Pieczeń z rozmarynem123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 kg łopatki cielęcej
  • 2-3 łyżki rzeżuchy
  • 5 dag kiełków słonecznika
  • 4 łyżki tartego parmezanu
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki masła
  • 10 dag wędzonego boczku w plasterkach
  • warzywa do pieczenia: 2-3 małe pomidory
  • 2 cebulki
  • 1 czerwona papryka
  • 1/2 bakłażana
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 gałązki świeżego rozmarynu
  • 1 łyżeczka suszonej szałwii
  • sól
  • pieprz
  • oliwa z oliwek

Sposób przygotowania

Roladki z tortilli z łososiemInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?