Rozmarynowa mieszanka z mięsem

Rozmarynowa mieszanka z mięsem
Rozmarynowa mieszanka z mięsem123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 mały kalafior
  • 1 podwójna pierś z kurczaka
  • 10 dag zielonej fasolki szparagowej
  • 2 marchewki
  • 1 gałązka rozmarynu
  • 2 ząbki obranego i przeciśniętego przez praskę czosnku lub 1 łyżeczka czosnku granulowanego
  • 1 łyżeczka soku z limonki
  • 1 łyżka suszonego tymianku
  • szczypta suszonego estragonu
  • sól
  • pieprz ziołowy
  • 2 łyżki klarowanego masła
  • oliwa smakowa, np. czosnkowa
5 porcji

Sposób przygotowania:

Pomysły na dwa smakowite dodatki

Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?