Rurki z klopsikami

Penne z klopsami
Penne z klopsami123RF/PICSEL

Składniki

  • 30 dag makaronu rurki
  • 40 dag mięsa mielonego
  • 1 mała cukinia
  • 1 czerwona papryka
  • 1 mała czerwona cebula
  • 1 marchewka
  • 1 jajko
  • 1/2 kajzerki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka posiekanych orzechów
  • 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki
  • szczypta majeranku
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • sól
  • grubo mielony pieprz
  • 6 łyżek oliwy
  • 1 łyżka ziół
5-6 porcji

Sposób przygotowania

Spaghetti bolognese - wyjątkowy makaron z mięsemInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?