Ryba z patelni krok po kroku

article cover
Smacznego

Ryba z patelni krok po kroku

Z masła i mąki zrobić zasmażkę, dodać bulion i mleko, gotować 5 minut. Dodać musztardę, posolić.
Z masła i mąki zrobić zasmażkę, dodać bulion i mleko, gotować 5 minut. Dodać musztardę, posolić.Smacznego
Pokroić ogórki.
Pokroić ogórki.Smacznego
Dodać nieco oleju i smażyć talarki ziemniaczane przez 8-10 minut. 2 minuty przed końcem smażenia dodać pokrojonego pora. Doprawić solą i pieprzem. Dodać rybę, wlać sos.
Dodać nieco oleju i smażyć talarki ziemniaczane przez 8-10 minut. 2 minuty przed końcem smażenia dodać pokrojonego pora. Doprawić solą i pieprzem. Dodać rybę, wlać sos. Smacznego
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju, posolić, zdjąć.
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju, posolić, zdjąć. Smacznego
Rybę pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny.
Rybę pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Smacznego
Składniki: 600g karmazynów, sok z 1 cytryny, 30g masła, 30 g mąki, 0,25 l bulionu, 0,25 l mleka, 3 łyżki musztardy, sól, 5 łyżek oleju, 750 g talarków ziemniaczanych mrożonych, 300 g pora, pieprz cytrynowy, 4 ogórki konserwowe, koperek
Składniki: 600g karmazynów, sok z 1 cytryny, 30g masła, 30 g mąki, 0,25 l bulionu, 0,25 l mleka, 3 łyżki musztardy, sól, 5 łyżek oleju, 750 g talarków ziemniaczanych mrożonych, 300 g pora, pieprz cytrynowy, 4 ogórki konserwowe, koperekSmacznego
Dekorować ogórkami, natką i koperkiem
Dekorować ogórkami, natką i koperkiemSmacznego
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?