Sałatka z farro, pieczoną marchewką, pistacjami i rukolą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Sałatka z farro, pieczoną marchewką, pistacjami i rukolą
Sałatka z farro, pieczoną marchewką, pistacjami i rukoląmateriały prasowe
  • 1 opakowanie 200g Farro (pszenica płaskurka)
  • 1 kg marchwi, najlepiej młodej z natką
  • 1 mały pęczek natki pietruszki
  • 2 opakowania rukoli Fit&Easy (ewentualnie mieszanki F&E "Active")
  • Po jednym małym pęczku świeżej mięty oraz bazylii
  • 50 g pistacji (ewentualnie orzeszków Pini)
  • Sok z 1 cytryny
  • 100 g sera parmezan w płatkach
  • Oliwa z oliwek
  • Ocet balsamiczny szampański
  • Sól morska do smaku
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na