Sałatka z jajkiem, makaronem i warzywami

propozycja podania
propozycja podania123RF/PICSEL

Składniki

  • 3 garście mieszanki sałat
  • 15 dag makaronu kokardki (można też użyć innego, np. penne)
  • 6 jajek
  • czerwona papryka lub 2 pomidory
  • 4 łyżki groszku zielonego konserwowego
  • sól
  • pieprz
6

Składniki

na sos

  • 3 łyżki majonezu
  • 2 łyżki śmietany 18 proc.
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • pół ząbku czosnku
  • szczypta ziół prowansalskich
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania

Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?