Schabowy na trzy sposoby

Pieczarki i ser - bardzo apetyczne połączenie!
Pieczarki i ser - bardzo apetyczne połączenie!123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 4 plastry żółtego sera
  • ok. 300 g pieczarek
  • 1 cebula
  • 1 jajko (do panierowania)
  • mąka, bułka tarta (do panierowania)
  • sól, pieprz
  • tłuszcz do smażenia
  • majeranek
  • przyprawa do mięs
  • dowolna zielenina (do podania)
Smakowite połączenie boczku i sera urozmaica tradycyjny obiad
Smakowite połączenie boczku i sera urozmaica tradycyjny obiad123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 4 plastry żółtego sera
  • 4 plastry chudego boczku
  • 1 jajko (do panierowania)
  • bułka tarta, mąka (do panierowania)
  • tłuszcz do smażenia
  • sól, pieprz
  • bazylia, oregano
  • dowolna zielenina
Sos śmietanowy doskonale komponuje się z pieczarkami
Sos śmietanowy doskonale komponuje się z pieczarkami123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 300 g pieczarek
  • 1 niepełna szklanka śmietany 30 proc.
  • 1 cebula
  • sól, pieprz
  • tłuszcz do smażenia
  • 1 jajko (do panierowania)
  • mąka, bułka tarta (do panierowania)
  • dowolna zielenina
Telewizja IPTV czy OTT. Co wybrać?
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?