Śledzik z musztardą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 70 dag filetów śledziowych np. a’la matjas firmy AJEX-POL, nagrodzonych znakiem „Doceń polskie” i tytułem TOP PRODUKT
  • 30 dag cebuli
  • 2 łyżki octu 10%
  • 12 łyżek musztardy
  • 12 łyżek oleju

Sposób przygotowania

Curry z dorszemInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na