Słoiczek pełen smaku

Pasztet w słoiczku
Pasztet w słoiczku123RF/PICSEL

Składniki

- pasztet

  • 50 dag mięsa z królika
  • po 20 dag wątróbki cielęcej i surowego boczku
  • 2 jajka
  • 1 łyżeczka suszonego majeranku
  • po 3 listki laurowe i kuleczki ziela angielskiego
  • 1/2 łyżeczki mielonej kolendry
  • szczypta mielonego
  • kminku
  • sól

- galaretka

  • 600 ml soku wiśniowego
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 3 łyżki żelatyny
3-4 słoiczki

Sposób przygotowania

Jak usmażyć wątróbkę drobiową?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?