Spaghetti z indykiem, brukselką oraz jajkiem

Makaron gotujemy w osolonej wodzie.

Spaghetti z indykiem, brukselką oraz jajkiem
Spaghetti z indykiem, brukselką oraz jajkiem materiały prasowemateriały prasowe

Sposób przygotowania:

1. Makaron gotujemy w osolonej wodzie według zaleceń producenta. Jajka gotujemy na twardo. Brukselkę myjemy i kroimy na mniejsze części.

2. Indyka i cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy, dodajemy żurawinę. Łączymy z ugotowanym i odcedzonym wcześniej makaronem. Posypujemy parmezanem i posiekaną natką pietruszki.

3. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dekorujemy natką pietruszki oraz pokruszonym jajkiem.

Czas przygotowania: 30 minut

Zmysłowe smaki: Muffiny z białą czekoladą i malinamiInteria.tv
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas