Sznycle w okruszkach z precli

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 plastry wieprzowiny (schabu, ew. chudej łopatki albo karkówki)
  • 1 mały ząbek czosnku
  • 1 jajko
  • 10 dag słonych precli (ew. krakersów z cebulą albo paluszków z solą)
  • 1-2 łyżki mąki pszennej
  • 2 łyżki oleju
  • sok z 1/2 cytryny
  • ziołowa przyprawa do mięsa wieprzowego
  • sól
  • mielony czarny pieprz
4

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić kotleta de volaille?
Watermark Video
Jak zrobić kotleta de volaille?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na