Szparagi zawijane z szynką dojrzewającą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Pomysł na lekką i smaczną przystawkę!
Pomysł na lekką i smaczną przystawkę!materiały prasowe

Składniki:

  • 4 plastry szynki dojrzewającej np. Gzella
  • 8 szparagów konserwowych
  • 4 plastry sera żółtego
  • 2 jajka
  • 3 łyżki mąki pszennej
  • bułka tarta
  • olej do smażenia
  • 4 połówki brzoskwiń konserwowych
  • 2 łyżki żurawiny ze słoika  
  • świeże zioła

Przygotowanie:

materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na