Reklama

Reklama

Szybkie ciasto orzechowe bez pieczenia

Orzechowiec bez mąki i pieczenia to przepyszny blok czekoladowy, pełen doskonałych orzechów różnego rodzaju. Robi się go dosłownie w parę minut - wystarczy pokruszyć orzechy i zalać je miodem i roztopioną czekoladą, a potem schłodzić w lodówce! Taki deser sprawdzi się na każdą okazję, a smakuje doskonale!

Składniki

  • 500 g mieszanki orzechów
  • 0,5 szklanki miodu
  • 2-3 tabliczki gorzkiej czekolady

To wystarczy, by stworzyć pyszny deser. Zobacz jak:

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: ciasto orzechowe | orzechowiec | ciasto bez pieczenia

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje