Szybkie pierogi ruskie z kiszki ziemniaczanej

Szybkie pierogi ruskie z kiszki ziemniaczanej
Szybkie pierogi ruskie z kiszki ziemniaczanej materiały prasowe

Składniki

  • Składniki na ciasto:
  • - mąka pszenna - 3 szklanki
  • - letnia woda - ok. 1 szklanka
  • - olej rzepakowy - 2 łyżki
  • Farsz:
  • - Kiszka Ziemniaczana np. „Gzella" - 4szt.
  • - twaróg półtłusty - 100g
  • Pozostałe składniki:
  • - Boczek Kmicica np. „Gzella” - 150g
  • - cebula - 1 średnia szt.
  • - olej rzepakowy - 3 łyżki

Sposób przygotowania:

Szybki sposób na pieczonego kurczaka na butelceInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?