Tacos z krewetkami

Tacos
Tacosmateriały prasowe

Składniki

  • 1 łyżeczka papryki słodkiej
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki tymianku suszonego
  • 2 ząbki czosnku
  • 50 g soku ananasowego, lub zalewy pozostałej po odsączeniu ananasów
  • 40 g białego octu winnego
  • 300 g cebuli, pokrojonej na kawałki
  • 30 g oleju
  • 300 g kawałków ananasa, z puszki, odsączonych z zalewy, sok zachować
  • 400 g krewetek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych, oczyszczonych, osuszonych
  • 12 tacos, gotowych (1 opakowanie)
  • 2 łyżki kolendry, świeżej, drobno pokrojonej
12 sztuk

Sposób przygotowania

materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?