TARTALETKI ZE SZPARAGAMI I SOSEM ŚMIETANOWO-SEROWYM

Składniki

  • mąka pszenna – 250 g
  • masło min. 82% – 125 g
  • żółtko – 1 szt.
  • sól – 1 łyżeczka
  • zimna woda – 50 ml

Składniki

  • duża cebula - 1 szt.
  • mały por - 1 szt.
  • ser żółty np. Radamer Serenada - 200g
  • zielone szparagi - 10 szt.
  • śmietana 30% - 250 ml
  • żółtko - 2 szt.
  • masło min. 82% - 1 łyżki
  • sól, pieprz, papryka ostra, gałka muszkatołowa, cukier - do smaku

Sposób przygotowania

Tarta ze szpinakiem - najszybszy przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?