Tartinki z musem twarogowo-łososiowym

Tartinki
Tartinkimateriały prasowe

Składniki

  • 50 g filetu z łososia
  • 100 g twarogu wiejskiego tłustego, np. od OSM Piątnica
  • 3 szt. pomidorów suszonych w zalewie olejowej
  • 100 ml słodkiej śmietanki, np. od OSM Piątnica
  • 8 szt. pomidorków koktajlowych
  • 1 ząbek czosnku
  • krewetki tygrysie lub koktajlowe
  • 3-4 gałązki koperku
  • 8 kromek pieczywa żytniego tostowego lub innego ulubionego
  • 1 łyżeczka masła
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Przepis na babeczki marchewkoweInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?