Torcik śmietanowo-grejpfrutowy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • Ciasto:
  • 6 jajek
  • pół szklanki mąki pszennej
  • pół szklanki mąki ziemniaczanej
  • 3/4 szklanki cukru
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • Krem 1:
  • 2 czerwone grejpfruty
  • pół szklanki cukru pudru
  • żelatyna
  • Krem 2:
  • 500 ml śmietany 36 proc.
  • cukier
  • opakowanie serka mascarpone
  • żelatyna
  • Dekoracja:
  • 2 czerwone grejpfruty
  • łyżka cukru
  • płatki migdałowe

Sposób przygotowania

Dobry Tydzień
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na