Torcik z kokosowym kremem

Ciasto biszkoptowe z truskawkami
Ciasto biszkoptowe z truskawkami123RF/PICSEL

Składniki

  • BISZKOPT:
  • 4 jajka
  • 1/2 szkl. cukru
  • 1 op. cukru waniliowego
  • 2/3 szkl. mąki pszennej
  • 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej
  • 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
  • PRZEŁOŻENIE: 3 szkl. śmietany kremówki
  • 1 op. cukru
  • waniliowego
  • 2 tabliczki (po 10 dag) białej czekolady
  • 30 dag truskawek
  • 5 łyżek wiórków kokosowych

Sposób przygotowania

Biszkoptowy torcik z kremem i galaretkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?