Tort miodowy z orzechami

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Jest pyszny
Jest pyszny 123RF/PICSEL

Składniki

  • 100 g ciekłego miodu,
  • 50 g cukru,
  • 125 g masła,
  • 1 łyżka sody spożywczej,
  • 50 ml mleka,
  • 2 łyżki rumu,
  • 500 g mąki pszennej,
  • 2 jajka.

Składniki

na krem

  • puszka mleka skondensowanego,
  • 250 g masła,
  • 100 g mielonych orzechów włoskich.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Wyjątkowy tort "Czarny las"
      Wyjątkowy tort "Czarny las"Interia KulinariaInteria Kulinaria
      Na Żywo
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na