Tort z kremem cytrynowym

Tort cytrynowy
Tort cytrynowy123RF/PICSEL
  • 250 g masła
  • 2 łyżeczki esencji waniliowej
  • 2 szklanki cukru pudru
  • 4 jajka
  • 3 szklanki mąki
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1/2 szklanki wiórków kokosowych
  • szklanka jogurtu naturalnego
  • 250 g masła
  • 3 jajka
  • skórka starta z cytryny
  • 2/3 szklanki soku z cytryny
  • 1 i 1/3 szklanki cukru pudru
  • 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
  • szklanka kremówki
  • 1/2 szklanki cukru pudru
  • 2 łyżeczki skórki cytrynowej
  • 200 g mascarpone
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?