Tosty na wypasie

Tosty na wypasie
Tosty na wypasiemateriały prasowe

Składniki

  • 8 kromek pieczywa tostowego
  • 1 łyżka masła
  • 4 plastry ulubionego sera żółtego
  • 1/2 cebuli czerwonej
  • 4 jajka
  • majonez do posmarowania
  • pierś z indyka
  • sól do smaku
  • słodka wędzona papryka
  • 1/3 pęczka szczypiorku
  • tłuszcz do smażenia
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
"Ugotuj mi tato" Tomasza Jakubiaka i Joanny Jakubiak
"Ugotuj mi tato" Tomasza Jakubiaka i Joanny Jakubiakmateriały prasowe
Jak zrobić tosty francuskie z serem i szynką?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Fragment książki
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?