Reklama

Reklama

Twarożek migdałowy z suszoną żurawiną

Świetny dodatek do pieczywa

Składniki

  • 100 g żurawiny z sokiem z granatu np. Bakalland
  • 100 g migdałów np. Bakalland
  • 100 g twarogu
  • 1 opakowanie jogurtu greckiego
  • Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Do naczynia przekładamy twaróg i mieszamy go z jogurtem greckim. Następnie dodajemy namoczone wcześniej migdały i wszystko delikatnie blendujemy na gładką masę. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Twarożek wykładamy na wcześniej podpieczone w piekarniku połówki bułek z sezamem. Całość posypujemy suszoną żurawiną

materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje