Udka tymiankowe z nutką cytrynową

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Udka pieczone
Udka pieczone123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 udka z kurczaka
  • po 4 gałązki świeżego tymianku i oregano
  • 2 gałązki rozmarynu
  • 5–6 łyżek oliwy
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1 cytryna
  • 4 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka suszonego tymianku

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Pieczone ćwiartki z kurczaka - pyszny sposób na obiad
Watermark Video
Pieczone ćwiartki z kurczaka - pyszny sposób na obiadInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na