Walentynkowy Naked Cake

Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • śmietanka słodka 36% - 500 ml
  • serek mascarpone – 500 g
  • cukier puder – 6 łyżek
  • laska wanilii – ½ sztuki
  • świeże maliny – 300 g
  • borówki amerykańskie – 300 g
  • spody tortowe ciemne (np. od Dan Cake) – 3 sztuki
  • gałązki rozmarynku (do dekoracji)
  • cukier puder (do dekoracji)
  • Poncz do nasączenia spodów:
  • herbata earl grey – 1/2 filiżanka
  • sok z połówki limonki
  • sok z połówki pomarańczy

Sposób przygotowania

Wyjątkowy tort "Czarny las"Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?