Wielkanocne roladki schabowe z serem żółtym i wiosennym sosem

Roladki schabowe
Roladki schabowemateriały prasowe

Składniki

  • schab bez kości (4 kotlety)
  • garść świeżego szpinaku
  • 8 plasterków sera żółtego np. Gouda MSM Mońki
  • sól i pieprz do smaku
  • 1 łyżka oleju

Składniki

na sos wiosenny

  • 100 g śmietankowego serka topionego np. MSM Mońki (4x25 g, mini-czteropak)
  • 250 ml śmietanki słodkiej 18%
  • garść świeżych ziół: koper, natka, szczypior, bazylia, rozmaryn
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Roladki z kurczaka z suszoną śliwkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?