Reklama

Reklama

Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Przenieś się w miejsca pełne słońca!

Składniki:

· 4 kanapki chleba tostowego np. firmy Dan Cake

Reklama

· 1 kulka sera mozzarella

· paczka pomidorków koktajlowych

· 2 łyżki oliwy

· świeża bazylia

· ulubione zioła, np. prowansalskie,

· sól, pieprz

Przygotowanie:

1. Rozgrzej piekarnik do 180°.  W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp  wybranymi ziołami.

2. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Smacznego!  

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje