Wytrawne lody bazyliowe

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Aby lody wyglądały efektowniej, ułóż je na połówkach brzoskwiń
Aby lody wyglądały efektowniej, ułóż je na połówkach brzoskwińPicsel123RF/PICSEL
  • 2 duże pęczki świeżej bazylii
  • 250 g drobnego cukru
  • 250 g mascarpone
  • 750 g jogurtu naturalnego
  • 2 łyżeczki startego korzenia imbiru
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowa
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowaINTERIA.TVInteria.tv
Show
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na