Reklama

Reklama

​Zawijane frankfurterki

Przepis Sary La Fountain. Składniki na 7-10 porcji.

Składniki

  • 1-2 opakowania mini frankfurterek
  • opakowanie ciasta filo
  • musztarda dijon
  • 1 jajko

Przygotowanie:

Reklama

Posmaruj arkusz ciasta filo musztardą. Potnij na paski o szerokości 1-2 cm.

Frankfurterki zawijaj w paski ciasta i układaj na wyłożonej papierem blasze do pieczenia. Posmaruj roztrzepanym jajkiem.

Piecz w 200 stopniach przez 20 minut na złoty kolor.

Przepis autorstwa Sary La Fountain. Sarę możesz oglądać w serii "Antypody smaków" w poniedziałki o godz. 21:00 i 21:30 na kanale Nat Geo People.


Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje