Zupa meksykańska

Zupa meksykańska
Zupa meksykańska123/RF PICSEL123RF/PICSEL

Składniki

na 4 porcje:

  • 40 dag mięsa wieprzowego
  • cebula
  • 2 marchewki
  • 2 ząbki
  • czosnku
  • puszka pomidorów
  • krojonych
  • 1/2 papryczki chili
  • słodka papryka
  • 15 dag fasoli
  • czerwonej
  • 10 dag kukurydzy
  • 5 dag fasolki szparagowej
  • czosnek granulowany
  • ostra i słodka papryka w proszku
  • 2 łyżki oleju
  • łyżka cukru
  • 2 łyżki śmietany
  • sól
  • pieprz
Zmysłowe smaki: Tort makowyAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?