Chrupiące grzanki z caponatą ze Złotymi Owocami

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 2 duże bakłażany
  • 100 ml oliwy
  • 1 czerwona cebula
  • 1 laska selera naciowego
  • 2 puszki pomidorów
  • 100 g zielonych oliwek
  • 50 ml octu balsamicznego
  • 1 łyżka cukru trzcinowego
  • 75 g uprażonych orzechów pinii np. Bakalland
  • 60 g Złotych Owoców (Miechunki peruwiańskiej) np. Bakalland
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz do smaku
  • Świeża bazylia

Sposób przygotowania

Bruschetta - przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?