Greckie wrapy

Wrapy po grecku
Wrapy po grecku123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 łopatka wieprzowa
  • 5 ząbków czosnku
  • po 3 łyżeczki: nasion kopru włoskiego, słodkiej papryki, tymianku, kuminu, soli i pieprzu
  • 4 łyżeczki mielonej kolendry
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 250 ml bulionu warzywnego/ drobiowego
  • kilka sztuk tortilli pszennych
  • ser feta
  • kilka zielonych ogórków, pokrojonych w kostkę
  • kilka pomidorów malinowych, pokrojonych w kostkę
  • 2 cebule, posiekane w krążki◦ greckie oliwki
  • Sos np. Street Food Ogórkowy Roleski
  • posiekana natka pietruszki i mięta

Sposób przygotowania

materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?