Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakami

Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakami
Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakamimateriały prasowe

Składniki

  • 80 g filetu z dorsza pokrojonego w kostkę
  • 1/2 czerstwej bułki pszennej
  • 50 ml mleka 2-proc.
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 1⁄4 cebuli posiekanej w kostkę
  • garść zielonej fasolki szparagowej
  • 2-3 młode ziemniaki
  • łyżka oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
  • szczypta słodkiej papryki
  • łyżeczka posiekanego koperku
1 porcji

Sposób przygotowania:

Okładka książki "Dieta najedzonych dziewczyn"
Okładka książki "Dieta najedzonych dziewczyn"materiały prasowe
Fragment książki
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?