Patisony i bakłażany w occie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Patisony
Patisony123RF/PICSEL

Składniki

  • 1/2 kg bakłażanów
  • 5-6 małych patisonów
  • 1/4 szklanki oleju
  • kilka gałązek tymianku
  • kilka ząbków czosnku
  • kawałki chrzanu
  • sól

- zalewa

  • 1 szklanka octu winnego
  • 1 łyżka soli
  • 1 łyżka cukru
  • kilka ziarenek pieprzu
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • 1 szklanka wody

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Wygraj 20 000 złotych!
Watermark Video
Wygraj 20 000 złotych!INTERIA.PL
Show
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na